Selling Strength

Door het idee van Krachtbedrijf ontstond het project Selling Strength; een fotodocumentaire rondom vrouwelijke ondernemers in diverse vluchtelingenkampen. Inmiddels heeft Josette samen met fotograaf Jeroen Berkhout in Libanon en Jordanië ondernemers geïnterviewd en gefotografeerd om te leren van hun ervaringen. Zie voor meer informatie www.sellingstrength.nl

Beleid en ambitie

Begeleiding naar een eigen bedrijf geeft regie aan mensen zodat ze zelf actief aan de slag gaan om aan hun toekomst te werken. De deelnemer is in deze de regisseur en wordt in het traject bijgestaan door een online leeromgeving, mede-deelnemers die een soortgelijke droom hebben, trainers en een gespecialiseerde ondernemerscoach. (meer…)

Het bestuur

Stichting Krachtbedrijf kent een directeur (prof dr Josette Dijkhuizen) en een Raad van Toezicht die bestaat uit drie leden: Frederieke van Damme, Cor van Oorschot en Jeroen Berkhout. De RvT werkt onbezoldigd, de directeur ontvangt een bezoldiging voor uitvoerende werkzaamheden. De coördinator op locatie is business mentor Lisa Pastoor. (meer…)

Testimonials

“Jij hebt naar mij geluisterd. Ik heb mijn dromen met jou gedeeld, jij hebt in mij geloofd en dat voelde geweldig!” (anoniem)

“Krachtbedrijf … het symboliseert heel veel voor mij, een nieuw start en een grote stap die ik zeker in de toekomst ga ondernemen.” (anoniem)

NIEUWS!!!

Sinterklaas is met zijn hulptroepen bij de vrouwenopvang geweest.
Met heel veel kadootjes voor alle kinderen, van een leuk boekje tot een gek pluche beest.