Stichting Krachtbedrijf kent een directeur (prof dr Josette Dijkhuizen) en een Raad van Toezicht die bestaat uit drie leden: Frederieke van Damme, Cor van Oorschot en Jeroen Berkhout. De RvT werkt onbezoldigd, de directeur ontvangt een bezoldiging voor uitvoerende werkzaamheden. De coördinator op locatie is business mentor Lisa Pastoor.

Frederieke van Damme (voorzitter)

“Ik hou van mensen die met passie de wereld een beetje mooier maken. Dat is wat Josette doet met krachtbedrijf en daarin vinden wij elkaar. Inspireren, richting geven en samen resultaten bereiken is wat ik in mijn werk beoog. Dat doe ik bij de rijksoverheid, als directeur Bedrijfsvoering bij het Ministerie van Financiën. Het werken voor de publieke zaak is een bewuste keus. Naast mijn werk ben ik actief in het bestuur van een politieke partij, in de Raad van Advies bij een master aan de RUG en voor een organisaties die mensen helpt te groeien in bewustzijn.
Ik ben getrouwd, heb 2 studerende dochters en een zoon op de middelbare school en we wonen met plezier in Oosterbeek. In mijn vrije tijd hou ik van zingen en pianospelen, en ik maak graag (verre) reizen.”

Cor van Oorschot (bestuurslid)

“Iedereen moet mee kunnen doen!”
Dit is een uitspraak die dicht bij mijn drijfveren ligt. Daarnaast brengt ondernemen het beste in mensen boven. Precies daaraan wil Josette met het Krachtbedrijf bijdragen.
Met mijn financiële en maatschappelijke achtergrond houd ik daarom graag toezicht op het bestuur van Stichting Krachtbedrijf.

Jeroen Berkhout (bestuurslid)

Als communicatieadviseur én als fotograaf ben ik dagelijks bezig met mensen. Wat drijft hen? Wat doen ze en waarom doen ze dat? Dat verveelt nooit. En soms kom je dan in contact met een bijzonder iemand die vanuit moeilijke omstandigheden de controle over zijn of haar eigen leven terug weet te pakken en de kracht vindt om die moeilijkheden te overwinnen. Die kracht zit in ieder van ons, maar soms heb je gewoon een klein beetje hulp nodig om die interne, onuitputtelijke bron aan te spreken. Krachtbedrijf geeft dat kleine beetje hulp. En ik draag daar graag mijn steentje aan bij.