In Syrië was ik ondernemer. Ik heb gewerkt in het gebied van farmaceutische producten. Toen waren medicijnfabrieken in Syrië op de top van hun ontwikkeling. Nu woon ik in Nederland. Het land van veiligheid en regels. Door deze regels kon ik hier niet meteen als apotheker werken. Daarom wil ik mijn eigen bedrijf starten. Ik wil mijn eigen unieke product op de markt zetten met Nederlandse standaard, want Nederlandse producten worden overal verkocht, vooral in het midden oosten en het oosten van Europa. Ik doe mee met Krachtbedrijf om de ‘sleutels’ van mijn project te krijgen. Samen werken met Krachtbedrijf en andere deelnemers geeft me meer zelfvertrouwen. Hier krijg ik informatie over regels en marketing in Nederland en vind ik ook mensen die praktische en meer theoretische kijk hebben op ondernemerschap. Ik heb het gevoel dat ik mijn droom begin te realiseren…